Brooke ”Hulkin tytär” Hogan muodokkaana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimman showpainijan Hulk Hoganin tytär Brooke on tehnyt jo muutaman vuoden ajan omaa julkkisuraansa Yhdysvalloissa. Muodokas neitokainen on nyt ikuistettu nauttimassa Los Angelesin auringosta yhdessä ystävänsä kanssa.

Paparazzit bongasivat näyttävän vaaleaverikön lekottelemassa uima-altaan reunalla niin ikään vaalean ja näyttävän ystävänsä kanssa. Katso kuvat tästä. Syksyllä viihdemaailmassa kohistiin, kun Brooken isä Hulk Hogan kihlautui uuden naisystävänsä kanssa, sllä tuolloin selvisi että uusi naisystävä oli lähes tyttären kaksoisolento.

21-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Ellen Bollea, tekee parhaillaan uraa mallina ja poplaulajana. Hänen esikoisalbuminsa Undiscovered julkaistiin jo vuonna 2006 ja toinen levy The Redemption heinäkuussa 2009. Mallina Brooke on poseerannut muiden muassa Maxim-lehden kuvissa. Hän oli toissa vuonna ensimmäinen alle 21-vuotias, joka poseerasi FHM-miestenlehden kannessa. Myös Playboy on ilmaissut kiinnostuksensa Brooken kuviin. Brooke on ehtinyt urallaan esiintyä myös perheensä realitysarjassa.