Megan Foxilla tyrmäävä rintavako lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien päätähti Megan Fox on ollut kiistattomasti yksi kuluneen vuoden seuratuimpia supertähtiä, mutta viimeisen parin kuukauden ajan hän on pitänyt hiljaiseloa. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi kahteen otteeseen valittu neitokainen poseeraa kuitenkin nyt näyttävissä kuvissa.

Fox nähdään nimittäin Men’s Style -lehden kannessa ja sisäsivuilla kuvissa, joista ainakin osa on vilahtanut julkisuudessa jo aiemminkin. Joka tapauksessa mukana on otoksia, jotka saavat lähes kenen tahansa miehen pään kääntymään. Niistä vähäisin ei ole valokuva, jossa Meganilla on yllään valtavalla kaula-aukolla varustettu musta mekko. Katso kuvat tästä.

Megan Fox nähdään Suomen valkokankailla seuraavan kerran tammikuun lopussa, kun hänen tähdittämänsä Jennifer’s Body -elokuva saa ensi-iltansa. Zombieleffa on pyörinyt muualla maailmassa jo usean kuukauden ajan, mutta se ei ole saavuttanut Foxista huolimatta erityisen suurta suosiota.