Teinitähden jäynä pieleen – keikka päättyi kermaisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu teinitähti Miley Cyrus keikkailee edelleen ahkerasti, vaikka hän ehti taannoin jo ilmoittaa vetäytymisestään musiikkialalta. 17-vuotias näyttelijä-laulaja aikoo pitää pitkän sapattivapaan, koska hän haluaa sen myötä uudistaa musiikkilinjaansa aikuisemmaksi. Tällä viikolla hän keikkaili kuitenkin edelleen Britanniassa.

Maanantaina Manchesterissä esiintynyt Miley Cyrus aikoi tehdä konsertissaan mielestään hauskan jekun eräälle miestanssijalleen, mutta lopulta hän joutui itse oman kikkailunsa uhriksi. Miley heitti nimittäin tanssijalle hatun, jonka sisällä oli kermavaahtoa tai vastaavaa ainetta. Tanssija laittoi ensin hatun päähänsä ja teinitähti sai yleisöineen hyvät naurut.

Tanssija heitti hatun kuitenkin pian takaisin 17-vuotiaalle laulajalle, minkä seurauksena kermavaahto levisi hänen selkämykseensä. Tämän jälkeen tanssija laittoi hatun vielä Mileyn päähän varmistaakseen jekun epäonnistumisen. The Sun -lehden mukaan Miley Cyrus kertoi kappaleen jälkeen yleisölle, että hän oli suunnitellut jekun menevän hieman toisin. Tämän jälkeen hänen avustajansa tulivat pyyhkimään vaahdon teinitähdestä ennen esityksen jatkumista.