Molly Simsin bikinikuvat kruunaavat vuoden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinikuvat ovat nykyisin erityisesti amerikkalaisten viihdelehtien suosituinta sisältöä, mutta esimerkiksi markkinajohtaja TMZ keskittyy pääasiassa muunlaiseen materiaaliin. Vuoden lopuksi myös julkaisun toimitus on kuitenkin päättänyt julkaista bikinikuvia, kun tällä kertaa niissä poseeraa näyttelijäkaunotar Molly Sims.

Suomalaisille muiden muassa Las Vegas -sarjan vaaleana tähtenä tunnetuksi tullut Molly Sims on viime aikoina harvemmin ikuistettu bikineissä tai muunlaisissa mallikuvissa. Meksikon maisemissa lomaileva tähti kuvattiin kuitenkin eilen nauttimassa aurinkoisesta loppuvuodesta vihreisiin bikineihin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

36-vuotias Molly Sims tunnetaan nykyisin pääasiassa Las Vegas -sarjan Delinda Delinen roolista. Ennen televisiouraansa hän teki menestyksekästä uraa mallimarkkinoilla ja poseerasi muiden muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Suosikkisarjan päättymisen jälkeen hän on näytellyt muutamissa elokuvissa, mutta ilman suurempaa menestystä. Vuonna 2009 hänet nähtiin elokuvissa Vaaleanpunainen Pantteri 2 ja Anna palaa! Sims tekee myös hyväntekeväisyyttä keräämällä rahaa esimerkiksi meksikolaisille orpolapsille. Tällä hetkellä Molly Sims seurustelee näyttelijä Aaron Eckhartin kanssa.