Jättisponsori antoi potkut Tiger Woodsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljaiselostaan huolimatta edelleen valtavan suhdekohun keskiössä oleva golf-tähti Tiger Woods on amerikkalaisväitteiden mukaan suuntaamassa vieroitushoitoon sekä seksiriippuvuuden että lääkeriippuvuuden takia. Nyt hänen rahahanansa ovat kuitenkin tyrehtymässä, sillä sponsorit yksi toisensa jälkeen ovat jättäneet hänet.

Urheiluvälinevalmistaja Nike lienee nykyisin ainoa, joka on uskaltautunut puolustamaan uskottomuudesta kiinni jäänyttä Woodsia. Aiemmin myös AT&T-puhelinyhtiö ilmoitti jatkavansa supertähden yhteistyökumppanina, mutta lopulta Tigerin tuhmat tekstiviestit ja puhelut olivat liikaa myös sille. Nyt puhelinjätti on nimittäin ilmoittanut lopettavansa yhteistyön Woodsin kanssa. Samaan päätökseen ovat aiemin tulleet myös muiden muassa Accenture ja Gillette.

Asiasta kertoneen E! Onlinen mukaan AT&T ei kertonut virallista syytä sopimuksen purkamiseen, mutta syyt lienevät jo kaikkien tiedossa. Tähän saakka yhtiön logo on näkynyt esimerkiksi Woodsin golf-varusteissa. Yhtiö on ollut myös yksi Tigerin isännöimän PGA Tour -kilpailun pääsponsoreista.