Zoe Saldana vei työt kotiin – puhui navi-kieltä ruokapöydässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna huiman miljardin dollarin rajapyykin lipputuloillaan ylittäneen Avatar-elokuvan naistähti Zoe Saldana on paljastanut kuinka hän valmistautui rooliinsa. Valkokankaalla sinisenä alien-kaunottarena nähtävä Saldana harjoitteli rooliaan myös ruokapöydässä kotonaan.

31-vuotias Zoe Saldana kertoi harjoitelleensa roolihahmonsa navi-kieltä istuessaan perheensä kanssa syömässä. Hän paljasti olleensa niin syvällä harjoittelussa, että tuli käyttäneeksi kieltä myös vahingossa.

– Meidän kaikkien täytyi harjoitella Na’vi-kieltä. Olin aluksi huolestunut koska en ole kovin hyvä kielissä, mutta se oli lopulta todella hauskaa. Äitini katsoi minua kuin olisin ollut hullu, koska käytin kieltä myös ruokapöydässä käydyissä keskusteluissa, Zoe Saldana kertoi Access Hollywoodin mukaan.

– Se oli lopulta helpompaa kuin odotin, koska puhun espanjaa ja se kuulostaa pitkälti samalta. Myös kuvausryhmämme opetteli hiukan na’via. He opettelivat ainakin sanan skowng, joka tarkoittaa idioottia. Ei liene tarpeen kertoa, että kaikilla oli hauskaa.