21-vuotias tyttöystävä: ”Käytin kokaiinia Rolling Stones -tähden kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa julkkisten Big Brother -taloon eilen illalla muuttanut Ekaterina Ivanova on kertonut paljastuksia heti ohjelman alkajaisiksi. Suulas 21-vuotias neitokainen paljasti yksityiskohtia hänen ja 62-vuotiaan Rolling Stones -pappa Ronnie Woodin myrskyisästä suhteesta juuri ennen taloon astelemistaan.

Erikoinen pariskunta seurusteli 18 kuukauden ajan kunnes Ronnie Wood pahoinpiteli taannoin Ivanovan kadulla. Nyt neitokainen maksaa potut pottuina paljastuksillaan. Hän kutsuu ex-miesystäväänsä ”pahaksi peikkokuninkaaksi”.

Venäläissyntyinen entinen tarjoilija kertoi The Sun -lehdelle esimerkiksi käyttäneensä viisi viivaa kokaiinia samana ilta kun tapasi Woodsin ensimmäistä kertaa. Ivanovan mukaan hän ja Rolling Stones -tähti käyttivät yhdessä kovia huumeita lontoolaisessa hotellissa vain muutama tunti sen jälkeen kun he olivat tavanneet. Tuona iltana hän toimi tarjoilijana Churchill-nimisessä baarissa. Neitokaisen mukaan rokkari tuli baariin suuren seurueen kanssa eikä hän tunnistanut miestä.

– Istuin hänen vierellään ja tupakastani putosi tuhkaa hänen housuilleen. Hän totesi minun pudottaneen tuhkaa ja vastasin ettei minua kiinnosta vi**uakaan. Hän sanoi heti että rakasti minua. Olin siis todella tyly ja hän oli hiukan limainen, Ekaterina Ivanova kertoi.

Hän paljasti myös suunnanneensa baarista rokkarin kanssa Länsi-Lontoossa sijaitsevaan Hempel-hotelliin, jossa tuorre pari vietti koko yön alkoholia ja huumeita käyttäen.

– En tiedä kenen kokaiini oli, mutta sitä vain ilmestyi pöydälle ja Ronnie käytti sitä ja niin minäkin. Enkä neljä-viisi viivaa. Sammuin lopulta hänen sänkyynsä, ja vietimme seuraavat pari päivää yhdessä. Silloin mitään ei kuitenkaan tapahtunut välillämme, mutta ihailin häntä. Pidän itsevarmoista rokkareista tiukoissa housuissa ja hän oli juuri sellainen, Ivanova lisäsi.