Kohuväite: Näyttelijällä seksiä lähes 13 000 naisen kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy useita rocktähtiä, jotka retostelevat harrastaneensa seksiä muutaman tuhannen naisen kanssa. Nyt heidätkin on saatu mahdollisesti viimein hiljaiseksi, kun tuore kirja on nostanut esiin väitteen Hollywoodin näyttelijäkomistuksen kaadoista.

Naistenmiehenä tunnettu nykyisin 72-vuotias Warren Beatty on Star: How Warren Beatty Seduced America -kirjan mukaan harrastanut seksiä lähes 13.000 naisen kanssa. Hän on tosin itse julkaissut heti tuoreeltaan lakimiehensä Bertram Fieldsin välityksellä lausunnon, jossa hän kiistää kirjan hurjat väitteet.

– Herra Biskindin tylsä kirja herra Beattystä ei ole herra Beattyn hyväksymä, eikä sellaista pitäisi julkaista virallisena elämäkertana. Se sisältää monia virheellisiä väitteitä ja lainauksia, joita herra Beatty ei ole koskaan sanonut. Medioiden ei tule toistaa kirjassa olevia asioita ja oletuksia, lakimies ilmoitti.

Kirjan kirjoittaja Peter Biskind pysyy kuitenkin väitteidensä takana.

– Saan yksinkertaisella laskutavalla tulokseksi 12.775 naista, mikä ei vielä sisällä päiväpanoja ja sen sellaisia, Biskind kommentoi kirjan tietoja New York Post -lehdelle.

Kirjan mukaan Beattyn valloituksiin lukeutuu monia supertähtiä, kuten esimerkiksi Jane Fonda, Joan Collins, Leslie Caron, Isabelle Adjani, Julie Christie, Diane Keaton, Madonna ja Annette Bening. Viimeksi mainitun kanssa Beatty avioitui vuonna 1992.