Sienna Miller, mikä bikinipeppuasi vaivaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläissyntyinen näyttelijä-malli Sienna Miller tunnetaan paparazzikuvaajia inhoavana kaunottarena. Hän haastoi taannoin oikeuteen kuvaajan, joka oli ikuistanut hänet alastomana elokuvansa kuvauspaikalla. G.I. Joe: The Rise of the Cobra -elokuvan tähtenä nähtävä näyttelijä-malli Miller viettää parhaillaan lomaansa Barbadoksella.

Jouluna ja välipäivinä kaunottaresta julkaistiin ensimmäisiä lomakuvia, ja nyt paparazzit ovat ikuistaneet lisää otoksia muistikorteilleen ja sitä kautta verkkoon. Tuoreimmissa kuvissa Sienna nähdään polskimassa rantavedessä vaaleanpunaisissa bikineissä, joiden alaosassa vaikuttaisi kuvien perusteella olevan jotain vialla. Katso kuvat tästä.

Taannoin Sienna Miller joutui muuttamaan Lontoosta maaseudulle päästäkseen pakoon paparazzeja. Nyt hän suunnittelee asunnon ostamista Los Angelesista, mutta kaksi asuntoa Britanniassa omistavalla tähdellä ei ole siihen varaa. Niinpä hän onkin nyt myymässä toista brittiasuntoaan, jotta saisi perustettua tukikohdan myös Hollywoodin liepeille.