Melissa Satta paljasti bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuorein viihdelehtien otsikoihin noussut italialaiskaunotar on Melissa Satta, jonka uskotaan olevan yksi alkaneen vuoden kovia nousijoita mallimaailmassa. Näyttelijänäkin toiminut tumma kaunotar kuvattiin joulun välipäivinä pienenpienissä bikineissä rantalomallaan.

Nyt kaunotar on ikuistettu jälleen uimarannalla yhdessä miesystävänsä kanssa. Onni ei kuitenkaan suosinut kelin suhteen, sillä aurinko menikin pilveen ja pariskunta puki ylleen ja poistui paikalta. Paparazzit ehtivät kuitenkin ikuistaa mallikaunottaren pukeutumispuuhissaan. Katso kuvat tästä.

23-vuotias italialaissyntyinen Melissa Satta tunnetaan erityisesti kotimaassaan menestyksekkäänä mallina. Hän on kuitenkin asunut lapsesta saakka Yhdysvalloissa. Monista muista mallikaunottarista poiketen Melissa pelasi lapsena aktiivisesti jalkapalloa, ja pelasi aikoinaan C-sarjassa. 16-vuotiaana malliuran aloittanut Satta niitti menestystä missikisoissa jo seuraavana vuonna. Hän on ollut mukana sivurooleissa myös muutamissa televisio-ohjelmissa.