DJ Honey jakaa esikoissinglensä ilmaiseksi verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalais-italialainen DJ Honey and The G-Bangers -danceyhtye julkaisi äskettäin myös Suomessa esikoissinglensä Out Of Control. Yhtyeen keulahahmo DJ Honey nousi jo viime vuoden puolella otsikoihin, kun hänellä huhuttiin olleen osuutta BB-Kätlinin taannoiseen eroon poikaystävästään.

DJ Honey kuitenkin kiisti suhdeväitteet perättöminä. Nyt yhtye on julkaissut Out Of Control -kappaleensa myös verkossa. Kappale on parhaillaan jaossa ilmaiseksi yhdyeen verkkosivuilla. Kappaleen voit ladata tästä linkistä.

DJ Honey and The G-Bangersin esikoissinglestä on parhaillaan muodostumassa tanssihitti myös Suomen klubeissa, yökerhoissa ja discoissa. Ryhmä työstää parhaillaan debyyttialbumiaan Italiassa sikäläisen tuottajatiimin kanssa. Kansainvälisen projektin tuottajina toimivat Angello Rossi ja Sergio Tamaggi.

Uusimmat