Britney Spears: ”En ole seksikäs!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jessica Alba kertoi äskettäin viihdelehti Staran haastattelussa ettei pidä itseään lainkaan seksikkäänä eikä halua tulla tunnetuksi seksikkyytensä tai kauneutensa merkeissä. Nyt samoilla linjoilla on myös poptähti Britney Spears.

Viime vuosikymmenen suurimmaksi supertähdeksi äskettäin kruunattu poptähti oli 2000-luvun alkuvuosina miljoonien poikien päiväuni ja hänet äänestettiin useita kertoja myös seksikkäimpien julkkisnaisten joukkoon. Britney Spears kommentoi mielipidettään ulkonäöstään lehtihaastattelussa, jossa kysyttiin tunteeko hän itsensä seksisymboliksi.

– En nä itseäni lainkaan sellaisena. En tiedä miksi. Minulle joku on seksikäs kun hän on itsevarma, joka kantaa itsensä oikein ja tuntee olonsa hyväksi sellaisena kuin on, Britney kertoi Look-lehdelle.

– Tuollainen on hyvin imartelevaa, mutta samaan aikaan minusta on seksikkäämpää kun ei yritä liikaa ja on vain oma itsensä. Kaikkihan haluavat tuntea itsensä seksikkääksi. Minä olen perfektionisti, joten en ole koskaan tyytyväinen ulkonäkööni. Voin olla tyytyväinen sisäiseen itseeni, mutta ulkonäön kanssa yritän aina enemmän.