Muodokas Scarlett Johansson tyrmäävissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Scarlett Johansson on äänestetty lukuisia kertoja maailman seksikkäimpien naisten joukkoon. Taannoin hän yritti tehdä uraa myös laulajana, mutta varsin huonolla menestyksellä. Viime kuukaudet hän on viettänyt hiljaiseloa myös julkisuudesta, mutta nyt näyttävä vaaleaverikkö poseeraa taas uusissa mainoskuvissa.

Scarlett Johansson ei ole hetkeen kaunistuttanut valkokankaita, ja lokakuussa hän kertoikin pelkäävänsä nykyisin julkisia esiintymisiä. Tuolloin hän poseerasi tyylikkäissä kuvissa espanjalaisen Mango-vaatemerkin kampanjan kasvona. Tuoreimmissa kuvissa hänet nähdään Dolce & Gabbanan mainoskampanjassa muodokkaana viettelijättärenä makoilemassa muiden muassa sängyllä alusvaatteisillaan. Näin rohkeissa mainoskuvissa kaunotar ei ole poseerannut aikoihin. Katso kuvat tästä.

Scarlett Johansson on työstänyt uuden Break Up -albuminsa yhteistyössä Pete Yornin kanssa, ja heidän on määrä suunnata lähiaikoina yhdessä myös kiertueelle. Vuonna 2008 julkaisulla ensimmäisellä albumillaan, Anywhere I Lay My Head, Scarlett esitti cover-versioita Tom Waitsin kappaleista.