Tämä nainen maksoi Tiger Woodsille 180 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vahvistamattomien lehtitietojen mukaan edelleen New Yorkissa mediaa pakoileva urheilutähti Tiger Woods menettää urheiluhistorian suurimman seksiskandaalin takia jopa 180 miljoonaa dollaria muiden muassa menetettyinä sponsorituloina. Lähes kaikki Tigerin sponsorit ovat vetäytyneet yhteistyöstä kokonaan tai ainakin vähentäneet sitä olennaisesti.

Kalliiksi tullut kohu sai alkunsa 27. marraskuuta 2009, kun Tiger jäi vaimolleen kiinni pettämisestä. Tuon päivän tapahtumien kulusta on liikkeellä monia versioita, mutta tapahtumiin olennaisesti liittyvä nainen on kuitenkin Jaimee Grubbs. Nyt neitokainen on saanut kohun myötä oman 15-minuuttisensa julkisuudessa ja hän poseeraa esimerkiksi Maxim-miestenlehden helmikuun numerossa alusvaatekuvissa. Katso kuvat tästä.

Grubbsista alkoi purkautua valtava uskottomuusvyyhti, joka on tuskin vieläkään saavuttanut päätepistettään. Tähän mennessä on löytynyt ainakin viisitoista rakastajaa ja lukuisia maksullisia naisia sekä kuultu väitteitä lukuisista maksetuista orgioista sekä jopa homoseksistä orgioiden aikana. Tällä hetkellä mediat odottavat kiivaasti Tiger Woodsin paluuta julkisuuteen. Hän on itse jo aiemmin myöntänyt uskottomuutensa.