Täydellinen nainen hevosonnettomuudessa – verisenä sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätär Nicollette Sheridan on loukkaantunut pudottuaan joululomallaan hevosen selästä. Hänet jouduttiin kiidättämään onnettomuuspaikalta sairaalaan.

Hevosonnettomuus tapahtui Sheridanin kodin läheisyydessä Kaliforniassa. Asiasta kertoneen National Enquirer -lehden mukaan hevonen oli noussut takajaloilleen ja pudottanut Nicolletten maahan. Näyttelijättärellä ei ollut onnettomuushetkellä kypärää päässään.

Lehden saamien tietojen perusteella Sheridanin liikemies-poikaystävä Steve Pate löysi loukkaantuneen ja verta vuotavan naisen ja kuljetti hänet sairaalaan. Siellä kuitenkin todettiin, että onnettomuudessa syntyneet vammat eivät olleet vakavia. Nicollette Sheridan pääsi sairaalasta kotiin jo seuraavana päivänä.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun tunnettu tähti loukkaantuu hevosonnettomuudessa. Tuoreessa muistissa on toissavuotinen Madonnan onnettomuus, jossa laulajatähti katkaisi myös luitaan. Madonnan onnettomuuden aiheutti ilmeisesti puskissa piilotellut paparazzikuvaaja, jota hevonen säikähti. Superman-elokuvien tähti Christopher Reeve halvaantui hevosonnettomuudessa vuonna 1995.