BB-Antin synttärit pahasti reisille: ”Poliisi pilasi juhlat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa toissavuonna kisaillut ja viime vuoden tuotantokaudella ohjelmassa myös naimisiin BB-Henna Kalinaisen kanssa mennyt Antti Kurhinen vietti syntymäpäiväjuhliaan ravintolassa Helsingissä. Ennakkotietojen mukaan juhlista oli määrä tulla näyttävä seurapiiritapahtuma. Toisin kuitenkin kävi.

Maikkarin Viihdeuutiset kertoi tänään, että synttärijuhlallisuudet eivät olleet menneet aivan ennakkosuunnitelmien mukaan. Paikalla ei nimittäin ollutkaan sinne kutsuttuja Big Brother -julkkiksia ja muita julkisuuden henkilöitä. Pari tuntia juhlien alkamisen jälkeen paikalle oli saapunut vain kolme vierasta. Myöhemmin paikalla käväisi myös Johanna Tukiainen, mutta siihen julkkisten anti sitten jäikin. Antti selitteli tapahtunutta Viihdeuutisille.

– Tuli ennalta-arvaamaton tilanne vastaan. Jouduimme keskelle isoa ongelmaa. Voin sen verran vihjata, että tämä liittyy poliisiin. En voi kommentoida tätä asiaa kuitenkaan enempää.  Itseäni harmittaa tosi paljon, meni koko syntymäpäivä ihan piloille. Meillä oli suunnitteilla kaikenlaista, päivänsankari Antti Kurhinen kertoi Viihdeuutisille.