Madventures-Riku viidettä kertaa peppuleikaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen matkailuohjelma Madventures menestyi jälleen eilen Kultainen TV -gaalassa, kun ohjelma valittiin katsojien toimesta parhaaksi televisio-ohjelmaksi ja ohjelman toinen juontaja Riku Rantala valittiin vuoden miesesiintyjäksi.

Rantala paljasti samalla myös omia ja ohjelmansa kuulumisia.

– Nyt alamme kirjoittaa toista Madventures-kirjaa. Takapuoleni on ihan rikki ja se leikataan pian viidettä kertaa Papua-Uudessa-Guineassa saamani pöpön takia. Joten makaan sängyssä ja sanelen, kun Tunna kirjoittaa, Rantala kertoi Ilta-Sanomille.

Vuoden naisesiintyjäksi KultainenTV-gaalassa äänestettiin katsojien toimesta Big Brother -ohjelman emäntä Vappu Pimiä. Muita palkittuja olivat muiden muassa Paras draama Helppo elämä, Paras komedia Ihmebantu ja Paras keskusteluohjelma Mansikkapaikka.