Heräsikö David Beckham roskiksesta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa tiiviisti seurattavan Beckhamien julkkisperheen pää, jalkapalloilija David Beckham, vietti perheineen hulppean joulun. Lehtitietojen mukaan jo pelkästään Victoria-vaimo tuhlasi 1,2 miljoonaa euroa käväistessään shoppailemassa Milanossa.

Nyt verkossa on julkaistu valokuva, jossa David nähdään vierailemassa rakennustyömaalla. Miljonääriurheilijan ja seuratun trendsetterin ulkoinen habitus ei ole kuitenkaan ole parhaimmillaan, ellei kyseessä ole sitten jälleen uusi trendi. David näyttää nimittäin kokonaisuutena tarkastellen heränneen hetkeä aiemmin läheisestä roskalaatikosta. Katso kuva tästä.

Kuvan julkaisseen Splash News -julkaisun mukaan David sai joululahjaksi myös englanninbuldoggi-koiran, jota hän ei kuitenkaan pitänyt. Viihdejulkaisu kertoi, että jalkapallotähti antoi koiran pian joulun jälkeen ystävälleen, julkkiskokki Gordon Ramsaylle. Vielä ei ole tiedossa jääkö nelijalkainen pysyvästi Ramsayn hoivoon, mutta ainakin hän on ilmoittautunut vapaaehtoiseksi adoptoimaan koiran.