31-vuotias povipommi maksusta treffeille 77-vuotiaan monimiljonäärin kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmennyt povipommi-julkkis Anna Nicole Smith tuli tunnetuksi erityisesti siitä, että hän avioitui yli 90-vuotiaan miljardöörin kanssa vain muutama vuosi ennen tämän kuolemaa. Nyt hieman samoilla jäljillä näyttää olevan myös Britannian seuratuin julkkistähti Katie Price, eli povipommi Jordan.

Poptähti Peter Andresta viime vuonna harvinaisen sotkuisten vaiheiden jälkeen eronnut povipommi seurustelee nykyisin vapaaottelija Ales Reidin kanssa. Mies on kuitenkin parhaillaan Britannian julkkisten Big Brotherissa, joten povipommilla on aikaa deittailla muita miehiä. Nyt hänet on yhdistetty peräti 77-vuotiaaseen monimiljonääriin.

Itävaltalainen kiinteistösijoittaja Richard Lugner on nähty illastamassa povipommin kanssa ja hänen on kerrottu maksavan Jordanille peräti 110.000 euron siitä että povipommi tulee hänen seuralaisekseen Wienin oopperajuhlille. The Sun -lehden mukaan Lugner hankkii juhliinsa joka vuosi eri kaunottaren. Aiemmin monimiljonäärin käsipuolessa ovat juhlineet muiden muassa Paris Hilton, Carmen Electra ja Pamela Anderson.