Stallonen loukkaantumisen hurjat röntgenkuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sylvester Stallone kertoi äskettäin loukkaantuneensa vakavasti The Expendables -elokuvansa kuvauksissa. Pian uutisoinnin jälkeen hänen kertomuksensa todenperäisyyttä alettiin kuitenkin epäilemään julkisuustempuksi. Tästä suivaantunut tähti on nyt julkaissut todistusaineistoa tapauksesta.

Useat mediat epäilivät, että Sylvester Stallone olisi liioitellut vammojaan saadakseen elokuvalleen mahdollisimman paljon palstatilaa lehdissä. Syltty ei tyytynyt ainoastaan kiistämään väitteitä sanallisesti, sillä nyt Stallonen fanisivulla on julkaistu röntgenkuvia hänen niskaan saamastaan vammasta. Artisti itse lähetti rajut kuvat fanisivustolleen. Katso kuvat tästä.

Kuvista – mikäli ne ovat Stallonen – nähdään kuinka vammoja on jouduttu paikkaamaan ruuveilla ja metallilevyllä. 63-vuotiaaseen Stalloneen laitettiin leikkauksen aikana kuusi ruuvia. Stallone loukkaantui taistelukohtauksessa, jota hän oli kuvaamassa yhdessä vastanäyttelijänsä Steve Austinin kanssa. Wrestling-tähti Austin käytti hieman turhan kovia otteita näyttelijävanhukseen, sillä actiontähden keho ei kestänyt iskuja enää odotetulla tavalla.