Lipsahtiko Alessandra Ambrosion bikinien alaosa liian alas?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla näyttävissä rullaluistelukuvissa poseerannut huippumalli Alessandra Ambrosio lienee tällä hetkellä maailman seuratuin mallikaunotar ainakin otsikoiden määrässä mitattuna. Elokuussa esikoisensa Anja Louisen synnyttänyt 27-vuotias tähti on nyt suositumpi kuin koskaan.

Viime vuonna Alessandra Ambrosio nousi supermallien kirkkaimpaan kärkikaartiin. Nyt hänet nähdään parissa tuoreessa bikinikuvassa, joissa hänellä on yllään harvinaisen pieni alaosa. Pikaisesti katsottuna voisi jopa päätellä, että bikinien alaosa olisi jäänyt kuvauksissa hieman tarkoitettua alemmaksi, ellei tarkoituksena ole sitten kiinnittää rannan kaikkien miesten jakamaton huomio. Kaiken lisäksi näitä kuvia ei ole ilmeisesti käsitelty mitenkään ennen julkaisua. Katso kuvat tästä.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut kaunotar on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin viime vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa nykyisin seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.