Mitä sinä haluat kysyä Adam Lambertilta? Toimi heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuoden kohutuimpia amerikkalaisia poptähtiä oli American Idol -kilpailussa skandaalinkäryisissä olosuhteissa toiseksi sijoittunut Adam Lambert. Hän on kuitenkin ollut sijoituksestaan huolimatta kirkaasti kyseisen vuoden menestyksekkäin Idol-tähti. Viihdelehti Stara haastattelee poptähteä tänään torstai-iltana.

Nyt sinullakin on mahdollisuus esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä lähes suoraan Adamille, sillä Staran tämäniltaiseen puhelinhaastatteluun mahtuu mukaan myös muutamia lukijoiden kysymyksiä. Kirjoita toivomasi kysymys tämän artikkelin alle kommenttina tai lähetä kysymyksesi sähköpostina osoitteeseen toimitus at stara.fi. Haastattele julkaistaan Starassa lähipäivinä.

Adam Lambert julkaisi odotetun For Your Entertainment -debyyttialbuminsa Suomessa marraskuussa samannimisen singlen vauhdittamana. Sittemmin hän oli tiiviisti otsikoissa, kun amerikkalaismediat ja julkkistähdet vaativat häntä astumaan kaapista. Pian näin kävikin, kun suosikkilaulaja suuteli toista miestä palkintogaalassa. Tapauksesta nousi valtava kohu, ja ABC-kanava asetti Adamin jopa boikottiin ohjelmissaan.

KIITOS HIENOISTA KYSYMYKSISTÄ! Haastattelu on nyt tehty ja se julkaistaan äänimuodossa heti perjantaina aamulla. Mukaan mahtui myös paljon ehdottamianne kysymyksiä, kun saimme hieman normaalia pidemmän ajan haastattelulle.