Kiefer Sutherland tyrmistytti naistenvaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin varsin suurta suosiota nauttivan 24-televisiosarjan päätähti ja vastaava tuottaja Kiefer Sutherland tyrmistytti eilen illalla takuulla runsaslukuisen joukon amerikkalaisia televisiokatsojia. Hän saapui nimittäin David Lettermanin suositun keskusteluohjelman vieraaksi naistenvaatteisiin pukeutuneena.

Erityisesti Jack Bauer -roolihahmostaan tunnettu näyttelijä asteli Late Show with David Letterman -ohjelman studioon vihreässä naisten mekossa, jonka alla hänellä oli valkoinen paita ja jalassaan maihinnousukengät. Katso kuva tästä ja video tästä tai artikkelin alta. Tyrmistyksen laannuttua Kiefer Sutherland paljasti Lettermanille ja katsojille myös erikoisen asuvalintansa taustan.

– Hävisin viikonloppuna vedon. Olin aivan varma, että New England voittaisi ja lupasin kaverille pukeutuvani mekkoon Lettermanin ohjelmassa, mikäli New England häviäisi, Kiefer Sutherland kertoi.

Haastattelussa David Letterman lupasi lisäksi maksaa Sutherlandille tuhat dollaria, mikäli tämä uskaltautuisi metroon samassa asussa.