Penelope Cruz bikineissä – Oscar-voittaja puristeli pepusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Penelope Cruz on ollut viime päivinä paljon julkisuudessa julkkisjuhlien ja mystisesti suurentuneiden rintojensa merkeissä. Nyt uuden Nine-elokuvan tähti on ikuistettu rannalla romanttisissa tunnelmissa mahdollisen kihlatunsa, Oscar-voitaja Javier Bardemin kanssa.

Pedro Almodovarin Särkyneet-elokuvassa alastomanakin nähtävä 35-vuotias Penelope Cruz on ollut viime aikoina sitkeiden kihlaushuhujen kohteena, sillä hänen ja Bardemin epäillään kihlautuneen huhtikuussa. Yksityisyyttään visusti varjeleva tähtipari ei ole julkisesti vahvistanut edes seurusteluaan. Tästä huolimatta Bardem piti huolen siitä, että paparazzit huomasivat suhteen laadun, sillä hän puristeli Penelopea takapuolesta. Välillä Cruz antoi samalla mitalla takaisin. Katso kuvat tästä.

Nyt Penelope ja Javier on saatu ikuistettua yhteiskuviin myös romanttisella kävelyllä Beverly Hillsissä. Pariskunta piti toisiaan kädestä kiinni ja halaili avoimesti. Ensimmäisen kerran julkkisparin suhteesta huhuttiin jo 17 vuotta sitten, kun molemmat tähdittivät Jamon Jamon -elokuvaa. Tuolloin heidän kerrottiin harjoitelleen elokuvan seksikohtauksia myös tosielämässä.