Scarlett Johansson ei rintojaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon useasti äänestetty Scarlett Johansson on päättänyt hiljaiselonsa näyttävästi, sillä kuukausia poissa otsikoista ollut kaunotar tuntuu poseeraavan nyt päivittäin lehtien palstoilla. Tällä kertaa kyseessä on In New York -lehti.

Näyttelijäkaunotar on nostanut viime päivien kuvissaan pääosaan rintavarustuksena, ja se vaikuttaa olevan tähtäimessä myös tällä kertaa. Lehden tammikuun numeron kannessa ja sisäsivuilla Scarlett Johansson poseeraa nimittäin varsin antavalla kaula-aukolla varustetussa asussa. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Scarlett Johansson hänet nähtiin Dolce & Gabbanan mainoskampanjassa muodokkaana viettelijättärenä. Sama tyyli jatkui Elle-lehden Ranskan version kannessa ja sisäsivulla, joissa Scarlett Johansson nähtiin todellisena kissanaisena.

Scarlett Johansson on työstänyt uuden Break Up -albuminsa yhteistyössä Pete Yornin kanssa, ja heidän on määrä suunnata lähiaikoina yhdessä myös kiertueelle. Turneeta ei kuitenkaan vuonna 2009 saatu käynnistettyä ja Scarlett paljastikin pelkäävänsä julkisia esiintymisiä. Näin ollen kiertueen alkaminen on edelleen hämärän peitossa. Vuonna 2008 julkaisulla ensimmäisellä albumillaan, Anywhere I Lay My Head, Scarlett esitti cover-versioita Tom Waitsin kappaleista.