Susan Boylen lentokenttäsekoilu huolestuttaa – onko kaikki kunnossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Myyntilistoja viime vuoden loppupuoliskolla Yhdysvalloissa hallinnut skotlantilainen Talent-tähti Susan Boyle aiheutti kuluvan viikon tiistaina sekavan kohtauksen Lontoon Hathrow’n lentokentällä. The Sun -lehden mukaan useat matkustajat tekivät valituksen moppiin laulaneesta tähdestä.

Lentokentän ensimmäisen luokan loungessa Susan Boyle intoutui tanssimaan ja laulamaan. Hän käytti mikrofoninaan siivousmoppia. Supertähden ilmainen esitys ei ollut kuitenkaan kaikkien mieleen ja virkailijat joutuivat rauhoittelemaan Boylea ja pyytämään häntä lopettamaan esityksensä, koska Susan alkoi huudella jo hävyttömyyksiä kovaan ääneen.

– Se oli kaaos. Susan oli hyvin levoton ja vastahakoinen jo saapuessaan paikalle. Hän käynnisti kohtauksen välittömästi laulamalla ja tanssimalla ympäriinsä sekä huudellen asiattomuuksia kovaa ääneen, silminnäkijä kertoi.

British Airwaysin tiedottaja vahvisti lehdelle, että erästä naishenkilöä oli jouduttu hillitsemään BA Loungessa tiistaina tämän aiheutettua häiriötä muille asiakkaille. Laulaja oli lentokentällä odottamassa lentoa Chicagoon, jossa hänen oli määrä vierailla suositussa The Oprah Winfrey -keskusteluohjelmassa. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Boylen käytös viittaa mielenterveydellisiin häiriöihin.