Kohuväite: Susan Boyle ”ei tarpeeksi cool” palkintoehdokkaaksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Grammy-vastineiden, eli Brit Awards -palkintojen, ehdokkaat julkistetaan tänään. Julkisuuteen ennakkoon tihkuneiden tietojen mukaan saarivaltion kirkkaasti vuoden menestynein artisti Susan Boyle ei kuitenkaan olisi lainkaan ehdokkaana. Tilanne on varsinainen skandaali, mikäli tiedot pitävät paikkansa.

Susan Boyle hallitsi nimittäin viime vuonna musiikkilistoja ympäri maailmaa, ja äskettäin hänen albuminsa dominoi myös Yhdysvaltojen albumilistaa. Hänen levynsä oli samalla myös vuoden myydyin brittialbumi. Nyt kuitenkin pelätään, että Susan Boyle ei ollut ”tarpeeksi cool” saadakseen Brit Awards -ehdokkuuksia. Osasyynä uskotaan olevan myös se, että hänen tuottajansa Simon Cowell ei ole kovin pidetty Britannian musiikkipiireissä.

Poptähti Lady Gaga ilmoitti viime viikolla haluavansa esiintyä yhdessä Susan Boylen kanssa, mutta senkään ei uskota nostaneen skottinaisen osakkeita kovinkaan paljon. Asiasta uutisoinut The Sun julkaisi tänään verkkosivuillaan pilakuvan siitä miltä tämä duo näyttäisi Brit Awards -palkintogaalan esiintymislavalla. Ehdokkaat julkistetaan tänä iltana Lontoon 02 Arenalla järjestettävässä tilaisuudessa. Varsinainen gaala järjestetään 16. helmikuuta.