Taylor Swift Kanye Westin sekoiluista: ”Auts!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taylor Swift voitti viime vuoden MTV Video Music Awards -gaalassa parhaan naisvideon palkinnon You Belong to Me -kappaleellaan. Tähti sai yleisön ja julkkismaailman sympatiat osakseen, kun hiphop-tähti Kanye West ryntäsi odottamatta lavalle ja sieppasi mikrofonin Swiftilta kesken tämän kiitospuheen. Viihdelehti Stara tapasi laulajan ja tiedusteli tunnelmia tapauksesta.

Kanye West nolasi itsensä suorassa palkintogaalassa kertomalla oman mielipiteensä siitä kuinka Beyoncen Single Ladies -video olisi ansainnut voiton Swiftiä enemmän. Voiton vienyt Swift seisoi urheasti lavalla, vaikka hänen voitonhetkensä olikin pilattu. Tähti oli ymmärrettävästi sanaton. Hän myöntää, että Kanye Westin ilmestyminen lavalle herätti ristiriitaisia tunteita. Varsinkin, kun Taylor ei ollut koskaan aikaisemmin tavannut koko miestä.

– Minun ajatusprosessini oli kokonaisuudessaan tällainen: ”Vau, en voi uskoa, että voitin. Tämähän on mahtavaa, älä kompastu tai kaadu. Oi, Kanye West on kanssani lavalla! Mitä hän tekee?” Ja sitten: ”Auts!”. En voi sanoa etteikö se vaikuttanut minuun. Minun täytyi esiintyä livenä jo viisi minuuttia tapahtuneen jälkeen! Se ei ollut helppoa, Taylor kertaa ikimuistoista iltaansa Staralle.

Laulaja sai kuitenkin lopulta uuden mahdollisuuden kiitospuheelleen, sillä vuoden parhaan videon palkinnon voittanut Beyonce kutsui hänet kanssaan lavalle.

– Se oli todella ihanasti ja ystävällisesti tehty häneltä. Luulin, etten voisi rakastaa Beyoncea yhtään enempää kuin jo rakastan, mutta sitten hän teki tuon vuokseni – se oli ihanaa. Kunnioitan häntä todella paljon.

Muutkaan julkkikset eivät jääneet hiljaisiksi Kanyen purkauksen edessä – niin poptähti Pink kuin Kelly Clarksonkin tuomitsivat julkisesti hiphopparin käytöksen. Jopa Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama kommentoi tapausta epävirallisesti kutsuen Westiä ääliöksi tapahtuneen johdosta.

– Tuki on ollut ihmeellistä. Todella moni artisti osoitti minulle paljon tukea heti tuon tapahtuneen jälkeen. En olisi ikinä uskonut, että niin moni ihminen puolustaa minua, ettei minun tarvitse ollenkaan itse puolustaa itseäni, Taylor kiittelee kollegojaan.

Lue Taylor Swiftin koko haastattelu tästä.