Näyttelijä pidätettiin seksirikoksesta – jo toistamiseen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Andy Dick on tänään pidätetty Huntingtonissa Yhdysvalloissa. Koomikkotähteä epäillään kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta ja hän on edelleen poliisin hallussa West Virginian osatosavaltiossa sijaitsevassa Western Regional -vankilassa.

Amerikkalaisen TMZ-julkaisun mukaan Andy Dick pidätettiin varhain tänä aamuna. Pidätyksen syystä ei ole vielä julkistettu tarkempia tietoja. Näyttelijä voi päästä jo tänään vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiään takuita vastaan. Hän oli kaupungissa esiinnyttyään eilen paikallisella Funny Bone -klubilla. Näyttelijä joutuu tukalaan tilanteeseen, mikäli hänet todetaan syylliseksi, sillä hän on edelleen ehdonalaisessa edellisestä, vuonna 2008 tapahtuneesta seksuaalisesta ahdistelustaan.

44-vuotias Andy Dick tuli tunnetuksi isännöityään omaa The Andy Dick Show -televisio-ohjelmaansa vuosina 2001 – 2003. Sitä ennen hän oli tosin ehtinyt olla mukana ystävänsä Ben Stillerin omassa ohjelmassa. Sittemmin Dick nähtiin myös Stillerin tuottamassa ja tähdittämässä Zoolander-menestyskomediassa. Hän on näytellyt myös Teho-osasto -televisiosarjassa. Andy Dickillä on kaksi lasta.