Ke$ha Staran videohaastattelussa

Haastattelut StaraTV Viihde · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Ke$ha valloitti jo viime vuonna hittilistat ympäri maailmaa Tik Tok -esikoissinglellään ja tammikuussa sama meno on jatkunut Animal-albumin merkeissä. Viihdelehti Stara käväisi Amsterdamissa tapaamassa Ke$haa, eli Kesha Sebertiä.

Stara tapasi Ke$han hänen hotellihuoneessaan hieman ennen kuin poptähti nousi lavalle intiimissä pikkuklubissa. Poppari kertoo haastattelussa muiden muassa miten hän päätyi aikoinaan musiikkiuralle ja kuinka paljon työtä ja hullujakin tempauksia tähdeksi nouseminen vaati. Lisäksi hän paljasti Staralle kuinka tuli tunkeutuneeksi Princen kotiin ja kuinka hän oksensi Paris Hiltonin vaatekaappiin.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran videot kätevästi suoraan tietokoneellesi ja sitä kautta iPod-soittimeesi tai iPhone-puhelimeesi. Videotarjontaamme löytyy myös YouTube-sivustolta.