Gary Coleman pidätettiin – hakkasi vaimonsa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut pienikokoinen näyttelijä Gary Coleman oli taannoin otsikoissa ajettuaan autolla kiistakumppaninsa päälle äänekkään sanaharkan jälkeen Utahissa, Yhdysvalloissa. Viime syksynä hänen vaimonsa Shannon Price pidätettiin epäiltynä kotiväkivallasta.

Nyt perheen sisäiset väkivaltaisuudet ovat mahdollisesti jatkuneet, mutta asiasta on esitetty ristiriitaisia tietoja. 41-vuotias Coleman on joka tapauksessa vuorostaan pidätetty. Utahin vankilan papereiden mukaan sunnuntaina tapahtuneen pidätyksen syynä oli kotiväkivalta, mutta poliisiraportin mukaan syynä olisikin ollut oikeuden istunnosta laistaminen, The Salt Lake City Tribune uutisoi.

Paikallisen KSL-TV -kanavan mukaan Coleman on edelleen kaltereiden takana, koska hänen 1.725 dollarin takuitaan ei ole maksettu.

Gary Coleman ja Shannon Price avioituivat elokuussa 2007 viiden kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta ei ole juurikaan kommentoinut yksityiselämäänsä julkisuudessa. Viime vuonna he osallistuivat kuitenkin Divorce Court -nimiseen realityohjelmaan tarkoituksenaan pelastaa rakoileva avioliittonsa. Taannoisen pidätyksen valossa suunnitelma ei tainnut toimia.