Lost-tähti Matthew Fox lopettaa uransa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin suositusta Lost-televisiosarjasta tuttu näyttelijäkomistus Matthew Fox on ilmoittanut vetäytyvänsä televisioalalta sen jälkeen, kun Lost päättyy tämän vuoden toukokuussa. Jack Shephardin roolissa nähtävä tähti vahvisti haastattelussa ettei aio enää ryhtyä tekemään muita televisiosarjoja.

– En tule tekemään enää enempää televisiota, Matthew Fox kertoi Us Magazinelle suosikkisarjan viimeisen tuotantokauden aloitusbileissä ja ensi-illassa Hawajilla.

Suosikkinäyttelijä aloitti televisiouransa jo 90-luvulla Party Of Five -ohjelmassa, jossa hän oli mukana kuuden tuotantokauden ajan. Fox teki läpimurtonsa kuitenkin vasta vuonna 2004 saatuaan kiinnityksen Lost-sarjaan, josta tuli nopeasti huippusuosittu. Sarja lopetetaan kuitenkin kuudennen tuotantokauden jälkeen, ja se on miestähden mielestä hyvä tilaisuus vetäytyä ruuduista.

– Olen tehnyt televisioon kaksi kuuden tuotantokauden sarjaa. Yhteensä yli 300 tuntia televisio-ohjelmaa. Se riittää minulle. Teen jatkossa joko elokuvia tai ryhtyn tekemään jotain aivan muuta. Muutamme perheen kanssa Oregoniin. Takaisin maaseudulle jota rakastan. Kaipaan ilmastoa, jossa on neljä vuodenaikaa. Rakennamme sinne taloa ja olemme siellä lähempänä veljiäni ja äitiäni. Ja lapset ovat lähempänä serkkujaan.

43-vuotiaalla Matthew Foxilla on siviilissä Margareta-vaimonsa kanssa kaksi lasta, 11-vuotias tytär Kyle Allison ja 8-vuotias poika Byron.