Näyttelijäkaunotar tekee ”madventuresit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime päivinä kertoneet kuinka muiden muassa Lost-sarjasta tuttu näyttelijäkaunotar Evangeline Lilly lopettaa uransa näyttelijänä sarjansa viimeisen tuotantokauden jälkeen. Hän ei ole ainoa laatuaan, sillä nyt myös Sienna Miller on samoilla jäljillä.

Näyttelijänä ja mallina tunnettu Sienna Miller ilmoitti jättävänsä näyttelemisen ja suuntaavansa seuraavaksi matkailemaan. The Hippie Hippie Shake -elokuvan päätähti aikoo nostaa rinkan selkäänsä ja lähteä kiertämään maailmaa pienellä budjetilla. Hän korosti haluavansa asua mieluummin pienissä läävissä kuin hienoissa luksushotelleissa, jollaisiin hän on tottunut.

– Aion lähteä matkustelemaan. Kunnon halpistyyliin rinkka selässä ja kolmen punnan hosteleissa asuen. Sellainen reissu on hyvä tehdä juuri tässä elämäntilanteessa. Joskus sitä tulee tilanteeseen, jossa sitä elää työlleen eikä tee työtä elääkseen. Haluan yrittä nauttia niistä asioista, joita olen tähän mennessä saavuttanut, Sienna Miller kertoi Stylist-lehdelle.