Snoop Doggilla edelleen porttikielto Britanniaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-tähti Snoop Dogg ei ole päässyt vuosikausiin konsertoimaan Britanniassa, koska hänelle langetettiin maahan porttikielto vuonna 2006. Syynä oli hänen silloinen pidätyksensä Heathrow’n kansainvälisellä lentokentällä.

Nyt hän haluaa saada kiellon kumotuksi. Syy tähän on kuitenkin varsin mielenkiintoinen, sillä artisti haluaa päästä vierailevaksi tähdeksi suosittuun brittiläiseen Coronation Street – saippuasarjaan. Porttikiellon takia häntä ei kuitenkaan päästetä maahan eikä hän siten voi myöskään osallistua sarjan kuvauksiin.

Nyt hiphop-tähti on vedonnut brittijulkkiksiin, kuten David Beckhamiin ja poptähti Paul McCartneyyn, jotta nämä puhuisivat hänen puolestaan. Coronation Street -sarjaa kuvataan Manchesterissä.

– Britanniassa ollessani rakastan syödä intialaista ruokaa, chillailla hotellihuoneessani ja katsoa Coronation Street -sarjaa. Olen tehnyt vierailevia rooleja amerikkalaisissa sarjoissa. Jos Coronation Street haluaa minut mukaan tekemään cameoroolin, olen siihen valmis. Voisin näytellä itseäni konsertoimassa Manchesterissä tai käymässä lounaalla pubissa. Olen ollut Manchesterissa monet kerrat, Snoop Dogg kertoi The Sun -lehdelle.