Beyonce kaatui esiintymislavalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2007 suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles oli otsikoissa kaaduttuaan pahannäköisesti konserttinsa aikana. Hänen oli määrä laskeutua lavasteisiin kuuluvia portaita, mutta kaunotar kompastui ja putosi portaat alas. Nyt Beyonce on kompuroinut jälleen.

Tällä kertaa laulajaneitokainen kaatui konsertissaan Brasiliassa. Hän oli laulamassa kappalettaan lavasteisiin kuuluvalla catwalkilla, kun hänen korkokenkänsä lipesi liukkaalla esiintymislavalla. Beyonce hoiti tilanteen kuitenkin varsin hyvin, sillä hän jäi laulamaan kyykkyasentoon aivan kuin koko kaatuminen olisi ollut ennalta suunniteltu. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Viime kuussa Beyonce valittiin Askmen-julkaisun äänestyksessä maailman kymmenen seksikkäimmän naisen joukkoon. Samoihin aikoihin hän ilmoitti jäävänsä pitkälle tauolle nykyisen maailmankiertueensa päättyessä tässä kuussa.

– Nyt on todellakin tauon aika, sillä minun pitää ladata akkujani. Haluan pitää noin puolen vuoden tauon ennen kuin palaan edes studiolle. Nyt minun pitää elää elämääni ja saada asioista uutta inspiraatiota. Tulen tekemään kaikenlaista. Haluan käydä ravintoloissa, ehkä opiskella jotain, nähdä elokuvia ja Broadwayn esityksiä, Beyonce kertoi USA Today -lehdelle.