Poptähti Pink ikuistettiin ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, shoppaili kotikulmillaan sijaitsevassa viinakaupassa varsin tavallisen näköisenä. Ilman meikkiä ostoksille lähtenyt tähti näytti nimittäin ilman ehostusta erittäin kalpealta ja nuutuneelta.

Väsyneen näköinen laulaja yritti piiloutua paparazzeilta pitämällä viinilaatikkoa kasvojensa edessä. Verkkareihin sekä huppariin ja pipoon pukeutunut tähti oli silminnähden nolostunut paikalla olevista valokuvaajista. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi hiljattain takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhdeterapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.