Ke$ha teki listahistoriaa Tik Tok -singlellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talven aikana supertähdeksi ympäri maailmaa noussut amerikkalainen laulajalupaus Ke$ha, eli Kesha Sebert, on tehnyt listahistoriaa Tik Tok -jättihitillään, joka on pysytellyt Yhdysvaltojen listoilla ennätysmäisen pitkään.

Hitistä on nyt tullut pisimpään listaykkösenä komeillut naisartistin debyyttisingle sitten vuoden 1977. Torstaina kappale aloitti jo kahdeksannen viikkonsa arvostetun Billboard Hot 100 -hittilistan ykkösenä. Ennätyksen haltija on 33 vuoden takainen Debby Boonen single You Light Up My Life, joka oli listaykkösenä kymmenen viikon ajan.

Ke$ha on parhaillaan kovaa valuuttaa myös muiden maiden hittilistoilla, ja Tik Tok on soinut kovasti myös Suomen klubeilla ja radioasemilla. Viihdelehti Stara kävi taannoin tapaamassa supertähteä Amsterdamissa. Katso haastattelu videona tästä tai lue haastattelu tästä.