Uudet DDD-rinnat eivät riitä Heidille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka realitytähti Heidi Montag teki kymmenen kauneusleikkausta saman päivän aikana ja oli kuolla operaatioihin. Hengissä lopulta selvinnyt, mutta samalla ihmis-barbieksi muuttunut kaunotar ei kuitenkaan saanut vielä tarpeekseen.

The Hills -realitysarjasta tunnetuksi tullut Montag, nykyisin virallisesti Heidi Spencer, haluaa nimittäin lisää kauneusleikkauksia. Hän kertoi aikomuksistaan People-lehdessä. Montag kiistää olevansa koukussa kirurgin veitseen, sillä hän haluaa ainoastaan näyttää hyvältä.

– Lempikohtani on leukani. Ja rakastan rintojani, mutta haluan vielä parantaa niitä… En saanut viimeksi niin isoja kuin olisin halunnut, Heidi Montag kertoo lehdessä.

Taannoin Heidi paljasti suunnittelevansa nykyisten DDD-kokoisten rintojensa (katso tuoreet kuvat tästä) kasvattamista aina H-kokoon saakka. Suunnitelmaa on pidetty julkisuudessa silkkana hulluutena, koska jo tälläkin hetkellä Heidi näyttää muoviselta Barbielta, eikä hän voi muodostaa kasvoilleen ilmeitä operaatioiden takia.