Kiira ja Laura talviolympialaisten seksikkäimpien joukossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevissa Vancouverin talviolympilaisissa on mukana myös runsaasti urheilijakaunottaria, kuten aiemmin jo kerroimmekin. Nyt amerikkalainen urheilusivusto on vuorostaan listannut oman näkemyksensä kisojen kuumimmat naiskilpailijat.

Kyseessä on Total Pro Sports -julkaisu, joka on listannut kisojen 25 kuuminta naistähteä kuvineen. Katso kuvat tästä. Listalle mahtui kaksi suomalaista kaunotarta, Kiira Korpi ja Laura Lepistö, sekä yksi suomensukuinen amerikkalaiskaunotar Kristi Leskinen. Listaa ei koottu missään varsinaisessa järjestyksessä, joten neitokaisten tarkemmista sijoituksista ei ole tietoa.

Kerroimme jo viime kuussa kuinka samainen amerikkalaislehti hehkutti verkkosivustollaan Kiira Korpea siitä, että suomalaiskaunotar oli hyvä syy katsoa taitoluistelua. Vancouverin talviolympialaisten seksikkäimmät naiset ovat:

Noelle Pikus-Pace, USAKim Yu-Na, Etelä-KoreaMaria Riesch, SaksaGretchen Bleiler, USAAliona Savchenko, VenäjäLindsey Vonn, USATanith Belbin, USASasha Cohen, USAAnni Friesinger, SaksaClaudia Toth, ItävaltaTanja Szewczenko, SaksaKristi Leskinen, USAJennifer Heil, KanadaErin Hamlin, USAKiira Korpi, SuomiAllison Baver, USAJulia Mancuso, USATherese Johaug, NorjaJanette Hargin, RuotsiLiudmila Privivkova, VenäjäLaura Lepisto, SuomiKimiko Zakreski, KanadaAshleigh Mcivor, KanadaFrida Hansdotter, RuotsiMelissa Hollingsworth-Richards, Kanada