Anna Abreun pikkuhousut eivät käyneetkään kaupaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen menestyspoppari Anna Abreu julkaisi marraskuussa 2008 fanituotteidensa osana myös alushousut. Viidentoista euron hintaiset Anna-hipsterit eivät ole kuitenkaan yllättäen osoittautuneet kovinkaan suureksi myyntihitiksi.

– Kyllä niitä alushousuja vielä muutama tuolta hyllystä löytyy, mutta ei niitä voi myyntihitiksi sanoa. En tiedä sitten, olisiko alkkarit olleet suurempi menestys, jos niissä olisi lukenut vaikka Annan nimi. Nyt niissä oli vain rubiininvärisillä kivillä tehty sydän, Ulla Ikonen fanituotteita myyvästä Rokkikaupasta kertoo.

Anna Abreun nimissä myydään fanituotteina varsin laajaa kattausta erilaisia tavaroita ja vaatteita kangaskasseista kirjapaketteihin ja tyynyliinoista huppareihin. Esimerkiksi paitoja on myynnissä lähes kymmenen erilaista. Levymyynnin pienentyessä yhä enemmän artistien liikevaihdosta tulee levy-yhtiöille keikkojen ja fanituotteiden myynnistä.