Hittituottaja: Lady Gagan ansiosta voin jäädä eläkkeelle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin hiphop ja r&b-tuottajiin lukeutuva Akon on saanut kunnian julkaista omistamansa KonLive -levynerkin kautta jo lukuisia hittiartisteja. Yksi heistä on kuitenkin ylitse muiden, Lady Gaga.

Vuonna 2008 Just Dance -jättihitillään voittokulkunsa aloittanut räväkkä poppari on edelleen viihdelehtien otsikoissa päivittäin ja hänen lukuisat ykköshittinsä tahkovat rahaa sammon lailla. Merkittävä osa tästä omaisuudesta valuu myös Akonin taskuihin.

Nyt Akon onkin todennut uutistoimisto AP:n haastattelussa suosikkipopparin aiheuttaneen tilanteen, jossa hän voisi jäädä vaikka heti eläkkeelle nauttimaan Gagan tuotoista. Akonille kuuluu tosin myös osa siitä kunniasta, että Lady Gagasta tuli supertähti. Hän nimittäin kiinnitti laulajan talliinsa vuonna 2007, kun tämä oli saanut ensin potkut toisesta yhtiöstä.

– Hänen ansiostaan voisin jäädä jo eläkkeelle. Hän on todellakin ollut siunaus. Hän tuli juuri oikeaan aikaan ja olen iloinen että uskoin häneen. Tämä osoittaa, että kun uskoo johonkin tarpeeksi kovasti niin se kannattaa, Akon hehkutti.