Povipommi Katie Price torppasi jättiomaisuutensa mieheltään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Katie Price huijasi äskettäin poikaystävänsä Alex Reidin naimisiin pariskunnan matkatessa Las Vegasiin. Juovuspäissään avioliittoon suostunut Alex on sittemmin myös julkisesti paljastanut, ettei hänelle kerrottu häistä etukäteen.

Naistenvaatteisiin pukeutumisesta pitävä vapaaottelija on nyt kuitenkin naimisissa, mutta povipommin 30 miljoonan punnan jättiomaisuuteen hänellä ei ole mitään osuutta. Jordanin kerrotaan nimittäin pyytäneen lakimiehiään varmistamaan, että hänen omaisuutensa pysyy yksin hänellä.

Katie Price on kertonut julkisuudessa, että hän jakaa avioliiton myötä omaisuutensa aviomiehensä kanssa. News of the World -lehden mukaan tämäkään väite ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaikka pariskunta ei ole häiden yllättävyydestä johtuen tehnyt avioehtoa.

Nyt Katien kerrotaan ohjaavan omaisuutensa lapsilleen perustamaan säätiöön, jotta hänen ei tarvitsisi jakaa miljooniaan mahdollisessa erossa. Jatkossa pariskunnan realityohjelmasta saatavat rahat ohjataan avioparin yhteiselle tilille.