Negative julkaisee Neon-albuminsa kesäkuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen eturivin rock-kokoonpanoihin lukeutuva Negative-yhtye julkaisee viidennen albuminsa 2.kesäkuuta. Tuore pitkäsoitto kantaa nimeä Neon ja se on äänitetty Los Angelesissa Broken Wave -studiolla.

Levyn äänittäjänä ja apulaistuottajana on toiminut Warren Riker, joka on tunnettu muiden muassa Michael Jacksonin, Kornin ja Santanan materiaalin takaa. Albumin materiaalin on hiottu täydelliseen muotoon ennen studioon astumista Jeff Bluen huomassa. Hän on palkittu musiikkituottaja ja kykyjenetsijä, jonka löydöksiin kuuluu muiden muassa Linkin Park.

Neon on ensimmäinen Negativen albumi, joka julkaistaan Euroopassa ja Aasiassa samaan aikaan. Suomessa ja Euroopassa levyn julkaisee Warner Music sekä Aasiassa JVC Music. Albumin ensimmäinen single End Of The Line toimitetaan radioille 1. maaliskuuta ja biisistä tehdään kevään aikana myös musiikkivideo.