Doutzen Kroes tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman viidenneksi parhaiten tienaava supermalli. L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvonakin toimiva Doutzen Kroes nähtiin äskettäin poseeraamassa kuvausryhmälle St. Bartsin paratiisisaarella.

Edellä mainittuja uusia rantakuvia ei ole vielä kuitenkaan virallisesti julkaistu, joten niitä joudutaan vielä odottamaan. Nyt Victoria’s Secret -malli poseeraa kuitenkin tuoreissa ja tulikuumissa alusvaatekuvissa muodokkaana. Douzen lieneekin alusvaatemerkin muihin huippumalleihin verrattuna kaikkein muodokkain. Katso kuvat tästä.

24-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin katalogissa. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.