Anna Abreu keikkailee 10 kilometrin korkeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Anna Abreun keikoilla tunnelma on usein katossa, mutta nyt tulossa on keikka, jota korkeammalle tunnelma tuskin tulee enää nousemaan. Anna on nimittäin kiinnitetty esiintymään 10 kilometrin korkeudella lentävässä lentokoneessa.

Kyseessä on Radio NRJ:n ja Blue1 -lentoyhtiön 23. huhtikuuta järjestämästä lentävästä konserttitapahtumasta Helsingin ja Kittilän välillä. Lennon lisäksi tapahtumaan kuuluu myös ilta ja yö Levillä.

Suomessa järjestettiin ensimmäinen vastaava tapahtuma jo vuonna 1997, kun Helsingistä napapiirin kautta Ouluun lentäneessä Finnairin Airbus 300A -lentokoneessa järjestettiin AIRAVE-technotapahtuma. Varsinaista yksittäisen artistin konserttia ei Suomessa ole kuitenkaan aiemmin nähty, mutta maailmalla esimerkiksi Jamiroquai on tehnyt vastaavan keikan.