Megan Fox tiukassa topissa lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja äänestetty näyttelijäkaunotar Megan Fox paljasti juuri lehtihaastattelussa harrastaneensa seksiä elämänsä aikana vain kahden miehen kanssa. Samassa haastattelussa hän kertoi kokemuksistaan miesystävänsä lapsen äitipuolena.

Nyt Megan Fox nähdään pitkästä aikaa Harper’s Bazaar -lehden kannessa. Kyseessä on lehden brittiversion  huhtikuun numero, josta lehtiyhtiö on julkistanut tässä vaiheessa markkinointimielessä vain lehden kansikuvan. Siinä Fox poseeraa viettelevänä kireään valkoiseen toppiin sonnustautuneena.

Aiemmin tällä viikolla Megan Fox rankattiin amerikkalaislehden listauksessa maailman 13 kuumimman televisiotyttären listalle roolisuorituksestaan vuosina 2003 – 2006 tuotetussa Hope & Faith -televisiosarjassa. Viime viikolla näyttelijä Mickey Rourke puolestaan hehkutti kaunotarta mielestään lahjakkaimmaksi näyttelijäksi.

Megan Fox Harpers Bazaar April 2010