Vastaisku: Matti Nykänen haastoi Aleksi Valavuoren mäkihyppyyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tutulle juontajajulkkis Aleksi Valavuorelle on luvassa vauhdikas kevät, sillä itse mäkilegenda Matti Nykänen on haastanut hänet mäkihyppykisaan.

– Matti haastoi minut mäkihyppykisaan, johon suostuin sillä ehdolla, että minä saan valita hypättävän mäen. Nykänen heitti haasteen oltuaan Pelkokertoimessa minun pomputettavani, Valavuori kertoi Staralle innoissaan.

Vancouverista palannut Valavuori kertoi kuulumisiaan kansainvälisen peliyhtiön pokeriturnauksesta Budapestista. Unkariin mies oli lentänyt suoraan Vancouverin olympiakisoista, ja totesi aikaerorasituksen painavan pahemmin kuin koskaan.

– Jetlag painaa, mutta urheilijataustani ansiosta pystyn onneksi keskittymään ryytyneemmissäkin fiiliksissä, Valavuori toteaa.