Jay-Z:n turvamiehet heittivät fanin selälleen konserttilavalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista kuuluu tasaisin väliajoin tapauksista, joissa erityisesti hiphop-artistien turvamiehet ovat syyllistyneet vakaviin ylilyönteihin. Tuoreessa muistissa on muiden muassa Akonin tapaus, jossa lavalle noussut fani pudotettiin alas yli kahden metrin korkeudelta.

Nyt Beyonce Knowlesin mies, hiphop-tähti Jay-Z, on joutunut samanlaiseen tilanteeseen esiintyessään toissailtana Washingtonissa. Hänen konserttinsa aikana mieshenkilö nousi luvattomasti lavalle kesken esityksen. Tunkeilija pääsi aivan supertähden viereen useaksi sekunniksi ennen kuin turvamiehet tajusivat mistä oli kyse. Tämän jälkeen turvamiehet syyllistyivät itse pahaan ylilyöntiin.

Viihdejulkaisu TMZ on nyt julkaissut videon, jossa nähdään kuinka turvamies ottaa lavalle tunkeutuneen miehen kiinni ja kuljettaa häntä kovalla vauhdilla kohti lavan reunaa. Siellä turvamies heittää miehen noin kahden metrin korkeudesta pimeyteen. Alhaalla seisonut turvamies yrittää ottaa miehestä kopin, mutta epäonnistuu ja mies putoaa selälleen maahan saakka. Videolla kuullaan kuinka myös konserttiyleisö päivittelee tapahtunutta.