Naisten alapäiden kuumin trendi – näin se tehdään

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme tammikuussa kuinka Hollywoodin näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt paljasti televisiohaastattelussa koristelleensa alapäänsä. Hän kertoi Lopez Tonight -ohjelman haastattelussa alapäänsä kimaltelevan kuin discopallo ja että hänen intiimein ruumiinosansa oli koristeltuna myös haastatteluhetkellä.

Naisten alapäiden koristelua, eli vajazzlingiä, on tehty jo useamman vuoden ajan, mutta vasta tämä Jennifer Love Hewittin haastattelu toi asian julkisuuteen ja sittemmin se on lisääntynyt huimasti. Nyt amerikkalainen The Luxury Spot -julkaisu on videoinsertissään ottanut tarkemmin selvää mistä on kyse. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Videolla nähdään kuinka toimittaja ottaa itselleen vajazzling-käsittelyn, jossa hänen alapäähänsä liimataan suurehko määrä Swarovskin kristalleja. Lopputulos muistuttaa toden totta Jennifer Love Hewittin mainitsemaa discopalloa.