Katie Price raivoissaan ex-miehelleen: paljastuskirja tulossa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Britannian seuratuimpiin julkkispareihin ennen eroaan lukeutuneen Katie Pricen ja Peter Andren välit ovat jälleen tulehtuneet pahasti. Tällä kertaa kyse on ex-parin lapsista ja näkemyseroista. Aikaisemmin Andre on saanut kritisoida Britannian huonoimmaksi äidiksikin valitun ex-vaimonsa lastenhoitotaitoja, mutta nyt myös Price on saanut syyn ex-miehensä haukkumiseen.

Katie Price pääsi sivaltamaan miehensä lastenhoitometodeja, kun musiikkiuraansa uudelleen lämmittelevä Andre vei lapsensa katsomaan omaa keikkaansa Lontoon O2-areenalle. Povipommi oli tähden lähipiirin mukaan raivoissaan kuultuaan neljävuotiaan Juniorin ja kaksivuotiaan Princessin olleen keikalla yleisön joukossa katsomassa isänsä konserttia.

Povipommi paheksui lapsien mukaan ottamista, sillä show sisälsi muiden muassa eroottissävytteistä tanssia vähäpukeisten naistanssijoiden kanssa. Lapset ovat nyt Andren hoidossa, sillä Price itse on parhaillaan Los Angelesissa sunnuntaina järjestetyn Oscar-juhlan vuoksi.

Viime vuonna Britannian parhaaksi isäksi valittu Andre ei Pricen mukaan ole niin puhtoinen kuin miltä mediassa näyttää. Viime vuoden toukokuussa kolmen ja puolen vuoden avioliiton jälkeen eronnut pari on ollut huonoissa väleissä riitaisan eronsa jälkeen. Nyt Price on jopa uhannut kirjoittaaa ex-miehestään ja heidän suhteestaan kaiken paljastavan kirjan.

– Odottakaapas vain. On aika tuoda totuus julki minusta ja Peteristä. En aio pidätellä mitään. Hänenä olisin hyvin peloissani, Price on julistanut Daily Mail -lehden mukaan.

Käänteissään nopea Price asteli kuukausi sitten alttarille uuden miehensä Alex Reidin kanssa. Las Vegasissa solmittu avioliitto on kuitenkin paikallisten viranomaisten mukaan laiton, sillä pariskunnan vihkineellä papilla ei ollut voimassaolevaa vihkimislupaa.